Pagina's

donderdag 10 oktober 2013

cards en scrap challenge

De uitdaging bij Cards en Scrap Challenge is deze week koffiebonen en thee mutsen. Ik heb een doosje gemaakt waar thee in zit. Doosje past bij de kaart uit mijn vorige blog post. De zijkanten van het tasje zijn bestempeld met theestempels. De theepot en kopje is gesneden met de silhouette. Aan de zijkant van het tasje hangt een thee label met een tekst er op.



bedankt voor het kijken en alle reacties.

lift challenge

Heb deze week weer eens een kaartje gemaakt naar aanleiding van de te liften kaart bij Lift Challenge. Ik heb een kaartje gemaakt voor iemand die gaat verhuizen. Heb de bloemen vervangen door geborduurde huisjes en huisjes van karton. De kwast is zelf gemaakt.



Een detail foto van de verfspatten en de kwast.



bedankt voor het kijken en alle reacties.

zondag 6 oktober 2013

cards en scrap. Crop avondje

Heb deze week weer een kaartje gemaakt voor de uitdaging bij Cards en scrap. De uitdaging is een sketch met als extra opdracht dieren. Ik heb een kerstkaart gemaakt met giraffen.

 
 
 
Heb vorige week een hele leuke crop avond gehad bij Maria. Samen met Jeanet, Chantal en Annelies. We hebben allemaal een projectje voor bereid en die hebben we gemaakt. Deze projecten hebben we gemaakt.
 
 


Annelies


 
Maria
 
 
En mijn eigen project. Het idee heb ik van Jolanda vandaan.
 
 
Het was zo gezellig dat we de datum voor de volgende keer alweer hebben geprikt.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.