Pagina's

maandag 26 augustus 2013

Challenge bij Oma Dee

Ik zag een hele leuke sketch op het Challengeblog van Oma Dee. Het papier dat ik heb gebruikt is van het dezelfde blokje als ik heb gebruikt voor de kaart uit mijn vorige post. Deze kaart is voor een jongen die binnenkort 16 word. En dat moest natuurlijk wel beetje een stoere kaart worden met weinig tierlantijntjes. De voorkant van de kaart is een pocket waar dan later het cadeau in kan. Het sluit met een stukje klittenband. Alles is weer met de hand genaaid. De cijfers 16 heb ik uit design papier geknipt en daarna opgeplakt. Het rondje is bewerkt met glossy accents.
Dit is de sketch die ik heb gebruikt.




De pocket open. Het zwarte is een klein stukje klittenband. Zo blijft de pocket goed dicht zitten.


bedankt voor het kijken en voor alle reacties.




Cards en Scrap Challengeblog

De uitdaging Bij Cards en Scrap Challengeblog is deze week om een kaart of layout te maken met een recept er op. Ik heb een kaart gemaakt met daarin een recept voor frambozen chocolade cupcakes. Heb de cupcake voor op de kaart zelf gemaakt met klei en daarna gekleurd met copics. Plaatje van het meisje met taart is ook ingekleurd met copics.


detail van de voorkant


het recept.
 
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

vrijdag 23 augustus 2013

liftchallenge

Heb deze week weer een kaartje gemaakt voor de liftchallenge. Het is een soort pocket kaart waar het cadeau in gaat voor diegene die vandaag jarig is. Heb de pocket op een andere kaart geplakt zodat ik binnen in de kaart nog wat kan schrijven. De cup cakes heb ik gestempeld op design papier en daarna bewerkt met glitters en glossy gel.

 
de tag die er in zit.
 



Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.



donderdag 15 augustus 2013

Cards en Scrap Challenge blog, Dutch Magnolia Chickies Challenge Blog, Scrappersanonimous forum

Ik heb weer een kaart gemaakt en daarbij een aantal uitdagingen gecombineerd.
Cards en Scrap Challenge Blog een grote bloem
Dutch Magnolia Chickies: alles mag.
Scrappersanonimous forum: een zomerse kaart.

En dit is de kaart geworden.


detail van de voorkant. Ik heb alles met de hand geborduurd, versierd met hotfix steentjes en zelf een grote bloem gemaakt.

 
 
De binnenkant van de kaart heb ik ook versierd.



Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

woensdag 14 augustus 2013

LiftChallenge

Vandaag word onze neef 13. En dat vraagt natuurlijk om een kaart. Heb de uitdaging bij LiftChallenge gebruikt om een beetje goud op je kaart te gebruiken. Het monster is gestempeld met inkt en daarna bewerkt met gouden embossingpoeder. Ook de cijfers 13 heb ik bewerkt met embossingpoeder. Het monster is gekleurd met copics en daarna bewerkt met glossy accents.


Ik heb de binnenkant van de kaart ook bewerkt.


Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.