Pagina's

maandag 29 oktober 2012

elke kaart een feestje

Had deze week de uitdaging bij elke kaart een feestje niet goed gelezen. Ik was de kleur geel vergeten. Gisteren dus maar een nieuwe kaart gemaakt. Is weer een geboortekaart geworden. Er staat dit keer nog geen naam op omdat de kleine nog geboren moet worden. Heb de extra uitdaging Ondeugend verwerkt in het stempelafdrukje. Heb alleen de huidskleur gekleurd. De rest heb ik gevuld door de stempel nog eens extra af te drukken op design papier en dit uit te knippen en op te plakken.
En nog een paar detail foto's van het afdrukje en de tekst die ik op de kaart heb gemaakt.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

zondag 28 oktober 2012

letterbak

Heb gisteren een leuke workshop gevolgd bij Paper&pictures. De workshop werd gegeven door Lea. Lea bedankt voor de leuke workshop. Ben vandaag verder gegaan om de laatste paar vakjes te vullen. Ik heb als onderwerp gekozen om allemaal vakantie foto's te gebruiken van de verschillende vakantie's die we hebben gemaakt. Er zitten ook een paar dingen tussen die we zelf ooit mee hebben genomen van vakantie. Zoals een kleine trommel en een muntstuk uit Cuba en een schildpad uit Kaapverdie.
en een aantal detail foto's
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

zaterdag 27 oktober 2012

elke kaart een feestje

De uitdaging bij elke kaart een feestje is om de kleuren rood, blauw en geel te gebruiken. Ik heb voor de kleuren rood en blauw gekozen en dit gecombineerd met wit. Wilde nog een kaartje maken voor de buren. De buurvrouw is bevallen van een zoon. Heb de naam van de nieuwe wereldburger er ook op verwerkt. De extra uitdaging is ondeugend. Nou dat kan je van het stempelafdrukjes wel zeggen. Hij kijkt toch aardig ontdeugend. En dit is de kaart geworden.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

dinsdag 23 oktober 2012

dutchcardlovers

Bij dutchcardlovers is deze week de uitdaging een traktatie. Ik heb een doosje gemaakt waarin ik wat lekkers heb gestopt voor mijn huisarts die me goed heeft geholpen toen ik zo ziek was. Ze had ook veel belangstelling en stond altijd voor me klaar. En daarom wilde ik haar bedanken met een klein kado. Heb daarom een doosje gemaakt. Om het doosje zit een band met daarop een ovalen label. Heb natuurlijk een dokter stempel gebruikt. Als je het doosje opent dan zie je aan de linkerkant een pagina. Daarop zit een stempel van een verpleegster en een label met daarop een persoonlijke tekst.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

maandag 22 oktober 2012

elke kaart een feestje

Bij elke kaart een feestje is deze week de uitdaging om een kersthanger te maken. Ik heb een kerstklok gemaakt. Daarin zit het recept voor winterthee, met 2 kaneeltheezakjes, en een kaneelstokje. Op de buitenkant zit ook een stukje van een kaneelstok zodat de hanger heerlijk ruikt naar kaneel.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

vrijdag 19 oktober 2012

lift challenge

De uitdaging bij Lift Challenge is om een paspop aan te kleden. Heb een verjaardagskaartje gemaakt met een paspop er op. Die heb ik aangekleed. En de poot en de bovenkant is bewerkt met verf. Verder gebruik gemaakt van pearlpen, verschillende stukjes papier en zelf een riem gemaakt voor om haar middel. En ze heeft ook nog een tasje bij zich. Hengsel van de tas is ook bewerkt met de pearlpen. Alles is weer met de hand genaaid.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

christmas challenges/dutch magnolia chickies

Heb deze week weer meegedaan aan de challenge bij christmas challenges. Vond het een leuke bruikbare sketch. Heb deze uitdaging gecombineerd met de challenge bij dutch magnolia chickies. Daar is de uitdaging om kraft om kraft te gebruiken. Ik heb alles gemat met kraft en de afbeelding is ook gestempeld en gekleurd op kraft. Alles is weer met de hand genaaid. De sneeuwsterren zijn van de xenos en die heb ik bewerkt met een sneeuwpen. Ook de afbeelding is bewerkt met een sneeuwpen. Natuurlijk is de afbeelding weer gekleurd met mijn copics. Papier is van Echo Parc. Is al een oudere lijn.
een paar details van de kaart.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties. De reacties zijn altijd erg leuk om te lezen.

maandag 15 oktober 2012

christmas challenges/een hoop inspiratie

Heb ook deze week weer een kerstkaart gemaakt met de sketch op christmas challenges. Ook wil ik met deze kaart mee doen aan de uitdaging bij een hoop inspiratie. Met al die leuke sketches heb je zo een aantal kerstkaarten klaar. De rand van de muts van de beer is bewerkt met een soort fluweellaagje met glitters er in. Zo krijg je een mooie zachte rand aan de muts.




Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

elke kaart een feestje/dutchcardlovers

Heb deze week de uitdagingen bij elke kaart een feestje en dutchcardlovers gecombineerd. Bij elke kaart een feestje was de uitdaging een knuffel. Die heb ik verwerkt in de tekst en de stempelafdruk. Ze zit al helemaal klaar voor een grote verjaardags knuffel. En bij dutchcardlovers is de uitdaging Pink. En dat zie je genoeg terug op de kaart. Dit keer gecombineerd met bruin en wit. Het kaartje is voor iemand die vandaag jarig is en 20 is geworden. Als je goed kijkt zie je een kleine schaar op de kaart. Die heb ik er opgemaakt omdat diegene voor wie de kaart is een opleiding volgt tot kapster. Op de voorkant van de kaart zit een vakje waar weer een grote tab in zit. Ook hier heb ik weer een stempelafdrukje op gemaakt. Dit keer gekleurt op kraft. De ondergrond is een verpakking van Prima Marketing.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

donderdag 11 oktober 2012

dutchcardlovers

De uitdaging bij dutchcardlovers van de week is om een kaart/project te maken in herfst/halloween kleuren. Ik heb een kaart gemaakt voor iemand die gisteren 50 jaar is geworden. Heb er voor gekozen om geen sara te gebruiken maar een meisje dat een groot boeket bloemen geeft aan de jarige voor haar verjaardag. Op de voorkant van de kaart zit een pocket waar weer een andere kaart in zit. Het tabje dat aan de kaart zit die zich bevind in de pocket heb ik gemaakt van een appel die op een van de papieren stond. Heb de appel bewerkt met glossy gel en flower soft. Verder zitten er kleine pompoenen op en een aantal kleine bloemen en een swirl.
Bedankt voor het kijken en voor alles reacties.

dinsdag 9 oktober 2012

christmas challenge

Had deze week al een kaart gemaakt voor het christmas challenge blog. Maar ik had de extra uitdaging niet goed gelezen. Had wel lint gebruikt maar er moesten ook nog strikjes op. Heb vandaag dus een nieuwe kaart gemaakt en dit keer wel lint en strikjes gebruikt.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

zondag 7 oktober 2012

Christmas Challenges

Zag deze week een leuke blog namelijk Christmas Challenges. En aangezien ik nog een aantal kerstkaarten moet/wil maken ben ik maar eens begonnen om een kaart te maken naar aanleiding van de sketch op hun blog. Onder de afbeeldingen zit een label met daarop een klein recept voor heerlijke winterse thee. Ze hebben ook een extra challenge om strikjes of lint op je kaart te gebruiken. Ik heb lint gemaakt van vilt. Vond dat mooi bij de kaart passen.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

elke kaart een feestje

Bij elke kaart een feestje was de uitdaging om een kaart te maken naar aanleiding van een sketch met als extra optie een verhuiskaart. Heb ook de binnenkant van de kaart versierd. In het midden van de kaart zit een vakje waar je een kadokaart of geld in kan stoppen. Ook zit er een stempelafdrukje op de binnenkant aan de andere kant zit een klein wit rozet waar een wens of tekst op kan schrijven. De huisjes/knopen op de voorkant heb ik zelf gemaakt. Ze zijn bewerkt met glossy gel en vast genaaid op de kaart. Alles is weer met de hand genaaid. Heb alles weer gekleurd met copics. En de vogeltjes op de binnenkant van de kaart zijn bewerkt met velvet flock.
Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.