Pagina's

donderdag 26 juli 2012

elke kaart een feestje/dutchcardlovers

Deze week heb ik de sketch bij dutchcardlovers gecombineerd met de kleuren uitdaging bij elke kaart een feestje. Ik heb voor de kleuren groen en roze gekozen en dit gecombineerd met wit. Ook hebben ze bij elke kaart een feestje de extra uitdaging om een kaart te maken voor iemand die met pensioen gaat. ik heb mijn kaart gemaakt voor iemand die 65 jaar word. Aangezien ze niet werkt heb ik er geen tekst op gezet die met pensioen te maken heeft. Ik heb ook de binnenkant van de kaart weer versierd. De grote cijfers zijn bewerkt met velvet flock. Helaas kan je dat niet goed zien op de foto. Ze hebben nu een fluwelen laagje.

De voorkant van de kaart:

 Photobucket

Detail van de voorkant:

 Photobucket

Detail van de tekst op de voorkant:

 Photobucket

Binnenkant van de kaart:

 Photobucket

Rechterbinnenkant van de kaart

: Photobucket


 Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

zondag 22 juli 2012

elke kaart een feestje.

Deze week is de uitdaging bij elke kaart een feestje om een kleuter of peuter kaart te maken. Ik heb een kaart gemaakt voor een jongen die binnenkort 3 jaar word. Hij is helemaal gek van piet piraat. Dus het is een stoere piratenkaart geworden. Heb er ook nog een hanger bij gemaakt die hij met zijn verjaardag om kan hangen zodat iedereen kan zien hoe oud hij is geworden.

de voorkant van de kaart:



detail van de voorkant ( de piratenhanger is zelf gemaakt met krimpie dimpie, en er hangt nog een echte schatkaart aan):



binnenkant van de kaart:



linker binnenkant van de kaart ( heb de uiteinde van het craftpapier opgekruld zodat het net een echte schatkaart is, hier kan dan de tekst op):



rechterbinnenkant met de hanger:




de hanger die hij op zijn verjaardag om kan doen:




Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

woensdag 18 juli 2012

dutchcardlovers

Deze week is de uitdaging bij dutchcardlovers om een kaart te maken in de vorm van een hexagon. Ik kwam er eerst niet helemaal uit. Maar heb gelukkig een man die hem meteen zo tekende voor me. Met die vorm die hij voor me had gemaakt heb ik een doosje en een kaart gemaakt. Doosje is zelf gemaakt door twee hexagonen te maken waarvan de een iets kleiner is dan de andere. Aan die vormen heb ik opstaande randjes aan gemaakt. De zijkant is versierd met hulp van een randpons. Verder heb ik op het doosje en op de kaart een stempelafdrukje gedaan dat ik gekregen heb van mijn vriendin Brenda (neem ook eens een kijkje op haar blog, ze kan schitterend kleuren). Ook zitten er nog een paar hexagonen op en een hexagoon met daarop een tekst. Ik heb een neutrale tekst gebruikt zodat je het doosje voor verschillende gelegenheden kan geven (zoals verjaardag, ziekte, zomaar)

Het geheel:



De kaart:



Detail van de kaart ( op het randje van het pakje zitten kraaltjes):



Het doosje:



Detail van de zijkant van het doosje:




Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

donderdag 12 juli 2012

dutchcardlovers/elke kaart een feestje

heb deze week de uitdagingen bij elke kaart een feestje en dutchcardlovers gemaakt en er een zomers setje van gemaakt. Het is een kaart geworden waarbij ik de sketch van dutchcardlovers heb gebruikt. Het geheel heeft als onderwerp de challenge bij elke kaart een feestje. En dat is zomer.

De kaart met een rugzakje.



De kaart alleen. Voor de afbeelding zit gel zodat het net lijkt alsof de afbeelding aan het zwemmen is.




Detail van zijkant van de rugzak.



Een zon die zelf heb gemaakt.




Detail van de voorkant. Het water waar het meisje in staat heb ik bewerkt met glossy gel. Aan het tasje hangt een buitenlandse munt.



De achterkant van de rugzak. De banden heb ik gemaakt met een randpons.




Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

zondag 8 juli 2012

elke kaart een feestje

Deze week staat er weer een leuke sketch op elke kaart een feestje. Ik heb er deze kaart mee gemaakt. De rechthoek kun je er uit halen. Het is een kaart die open kan. Binnen in die kaart komen twee kleine foto's.



detail foto van de bloemen. Ik heb ze bewerkt met glitter.



detail foto van de verschillende lagen die op de kaart zitten. Heb een aantal stukjes papier opgehoogd met foam tape.



detail foto van de rechthoek die er uit kan.



detail foto van het ingekleurde stempelafdrukje. Deze keer heb ik distress inkt gebruikt. Heb het jurkje ook bewerkt met een soort lak waar glitters in zitten.



Bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

woensdag 4 juli 2012

dutchcardlovers

Vorige week stond ik in de top 3 bij dutchcardlovers. Ben afgelopen weekend bezig geweest met de nieuwe sketch op dutchcardlovers. Heb alleen wit papier gebruikt en al het papier bestempeld. En verder heb ik nog wat bloemen en wat splitpennen toegevoegd. De stempels heb ik ingekleurd met distress inkt. In het midden stuk heb ik gestemeld met versamark en bestrooid met embossingpoeder. Daarna ben ik er met distress inkt over heen gegaan. De inkt blijft dan niet op het gedeelte zitten wat je met embossingpoeder hebt bewerkt.



bedankt voor het kijken en voor alle reacties.

a href="http://www.mylivesignature.com" target="_blank">