Pagina's

zaterdag 31 oktober 2009

kaartjes get sketchy

Ben deze week helemaal in de stemming om kaarten te maken. Heb er gisteravond en vanmorgen nog 2 gemaakt naar aanleiding van de sketch op get sketchy. Een kerstkaart en een verjaardagskaart voor mijn voorraad. Het stempelafdrukje op de kerstkaart heb ik gekregen van mijn vriendin Brenda. De bonus challenge was om glimmermist te gebruiken. Ik heb het gebruikt bij de kerstkaart. De bloemen die onder het roosje zitten zijn gemaakt van koffiefilters en bewerkt met glimmermist in verschillende kleuren.




Bedankt vor het kijken. En een fijn weekend.

vrijdag 30 oktober 2009

bonuskaart 2s4y en dutchcardlovers

Had vanmiddag lekker vrij. En na de hh klusjes ben ik lekker aan het kaarten maken geslagen. Heb de bonussketch van dutchcardlovers gemaakt. En dit is het kaartje geworden.



Ook heb ik de bonussketch van Anja op 2 sketches 4 you ook gemaakt. En dit is mijn kaart geworden. Weer een kerstkaart voor mijn voorraad.



bedankt voor het kijken en een prettig weekend

donderdag 29 oktober 2009

kaartje 2 sketches 4 you

Ben ook deze week weer aan de slag gegaan met de sketch op 2 sketches 4 you. Het is deze keer weer een kerstkaart geworden. Zo heb ik er met kerst wel genoeg om te versturen. En dit is mijn kaartje geworden.



Bedankt voor het kijken. Morgen nog een halve dag werken en dan al weer lekker weekend.

dinsdag 27 oktober 2009

kaartjes dutchcardlovers

Heb deze week weer eens tijd gevonden om mee te doen aan de sketch op dutchcardlovers. Heb er twee kaarten mee gemaakt. En dit zijn ze geworden.




Het vogeltje op de clearcard is geborduurd met zwart en groen garen. Ook zit er boven het vogeltje een bedel van een vlinder. Die heb ik aan het lint vastgemaakt.


Bedankt voor het kijken.

zondag 25 oktober 2009

kaartjes gemaakt

Heb mijn boek over New York even aan de kant gelegd en heb weer een aantal kaartjes gemaakt.
Als eerste met de sketch op 2 sketches 4 you. Het is een kaart en een giftcardholder geworden.




Verder ben ik druk bezig geweest om een aantal kaarten te maken voor de designteamcall op 2 sketches 4 you. Maar die kan ik helaas nog niet laten zien.

En verder heb ik nog een giftcardholder gemaakt met de sketch op cardpaterns. En dit is hem geworden.




Bedankt voor het kijken en geniet nog even van het weekend.

donderdag 22 oktober 2009

kaartje cardpatterns

Ben ook deze week weer aan de slag gegaan met de sketch op cardpatterns. Het is deze keer weer een kado tasje geworden. Waar ik dan in de enveloppen het kado kwijt kan.






Verder ben ik druk bezig met onze vakantie foto's in te plakken. Maar daar kan ik jullie nog niks van laten zien. Dat doe ik pas als het klaar is. En tussendoor wil ik nog een aantal kaartjes maken voor de vele verjaardagen die er de komende maanden aankomen.

Bedankt voor het kijken.


zondag 18 oktober 2009

kerstkaartje (bonus sketch 2 sketches 4 you)

Ben ook nog aan de slag gegaan met de bonussketch op 2 sketches 4 you. En dit is hem geworden. En de kaart is ook bedoeld om een stempel te winnen op de blog van Marga. Je moest een kerstkaart maken en hem dan op je blog zetten. Vind haar voorbeeldkaart super en zo mooi ingekleurd.



Bedankt voor het kijken.

zaterdag 17 oktober 2009

kaartjes en weekendje weg

Afgelopen weekend zijn we een weekend naar Leeuwarden geweest. En natuulijk heb ik ook daar wat foto's gemaakt.



Ook zijn we vanuit Leeuwarden een dagje naar Ameland geweest. Toen we de boot op gingen regende het maar de rest van de dag was het droog tot we weer de bij de boot aankwamen. Toen regende het erg hard.



's Maandags zijn we nog een dagje naar Emmen naar de dierentuin geweest. En ook daar kun je natuurlijk hele mooie foto's maken. Vooral van de vlinders in de vlindertuin. Bij mijn vader ging zelfs een vlinder op zijn broek zitten en die wilde er ook niet van af.



Verder heb ik ook nog een kaartje gemaakt met als basis de sketch van get sketchy. En dit is de kaart geworden. Hij is voor mijn neef en zijn vriendin die binnenkort hun eerste kindje verwachten. Ik heb er ook een jampotje bij gemaakt waar ik dan een klein kado in kan doen met geld.






Ook ben ik weer aan de slag gegaan met de sketch op 2 sketches 4 you. En hier heb ik een kaartje mee gemaakt voor mijn oom en tante die hun kleinkind verwachten en een kaartje voor mijn voorraad gemaakt met mijn nieuwste magnolia stempel gekocht in Leeuwarden.




Bedankt voor het kijken en voor alle berichtjes die jullie altijd achter laten.

Fijn weekend

donderdag 8 oktober 2009

nog een kaart

Kon het niet laten om ook nog met de sketch op dutchcardlovers aan de slag te gaan. En dit kaartje is voor onze ander neef die ook binnenkort jarig is.



Dit is echt mijn laatste berichtje voor vandaag. Morgen nog een halve dag werken en dan lekker weekend.

nog een kaartje voor 2 sketches 4 you

Kpn het toch niet laten om nog een kaartje te maken met de sketch op 2 sketches 4 you. Het is een kaartje geworden voor onze neef die binnenkort 15 jaar wordt. Het papier had ik er al voor klaar liggen en het kaartje was zo gemaakt.



bedankt voor het kijken

kaartje 2 sketches 4 you

afgelopen zaterdag stond er een mooie sketch op 2 sketches 4 you. Daarvan heb ik deze kaart gemaakt. Het idee heb ik van Monique vandaan. En dit is mijn kaart geworden.







Zag dat er al weer een nieuwe sketch op staat misschien ga ik daar dadelijk nog een kaart mee maken. Moet namelijk nog een paar stoere jongens kaarten maken voor twee neven die binnenkort jarig zijn.
Bedankt voor het kijken.

kaart cardpatterns

Ook deze week ben ik weer aan de slag gegaan met de sketch op cardpatterns. En dit is wat ik er van heb gemaakt.



Bedankt voor het kijken, en voor alle berichtjes die jullie altijd achter laten.

zaterdag 3 oktober 2009

kaartenworkshop P&P

Ben gisteren naar P&P geweest. Daar werden in het kader van World card making day 6 workshops gegegeven. Je kon ze per stuk boeken maar ook alle 6 volgen. En dat heb ik gedaan. Hier zie je alle 6 kaarten die ik heb gemaakt.












En hier een paar foto's die tijdens de workshops zijn gemaakt, en een foto van de hele mooie kersthoek die ze aan het inrichten waren. Heleen en Wendy het was leuk om jullie weer eens te zien. En Yvonne leuk om je te leren kennen.










Marjan en Ella, Jolanda, Truike, Samantha en alle andere dames heel erg bedankt voor de leuke workshops.

En natuurlijk heb ik ook nog even geshopt. Een paar albums voor alle vakantiefoto's van dit jaar. Het papier had ik de laatste keer al gekocht. En papier om een kado te maken voor mijn neef en zijn vrouw die hun eerste kindje verwachten, en wat dingen om bij het kado te doen. Verder wat spullen voor kerstkaarten en stof.



Mijn vriendin Brenda is op vakantie naar Australie. Op haar blog kun je haar reisverslag lezen en ook foto's bekijken.

Bedankt voor het kijken.